"Цар крадіїв унітазів, кривавих катів, вбивць дітей вирішив розповісти про "життєвий успіх у духовній частині", - Голобуцький (відео)

"Путін: "Не могли [мы вести себя столь же цинично, как Запад]. У нас другая философия. Другое отношение к жизни и к людям... Там скорее матерьяльный подход. И определение жизненного успеха в матерьяльной части - а у нас в духовной. Не могли", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цар крадіїв унітазів, кривавих катів, вбивць дітей розповідає про "життєвий успіх в духовній частині". Ну, отака вона і є - московська духовність. Особливо православна: як високодуховні запальні снаряди на Святвечір.

Так що ми краще цинічно виб'ємо цих "високодуховних" з нашої землі і ще цинічніше знищимо за сприяння союзників їхні ракетоносії. Нехай насолоджуються своїм "духовним успіхом" в ізоляції в себе на болотах".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про можливий розвиток ситуації на Харківському операційному напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 19 травень 2024, 5:58

1. На обох ділянках свого тактичного вклинення (Вовчанський напрямок та напрямок на с.Липці), на даний момент противник продовжує свої спроби просунутись у двох місцях: . - Західніше м.Вовчанськ по дирекції Бугруватка - Стариця, а також вздовж правого...

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...