Це буде єдина умова, завдяки якій можна досягнути якогось сталого результату переговорів із Путіним, - Віктор Андрусів

"Зрозуміло, що всі війни закінчуються переговорами. Я переконаний, що ближче до осені ця тема актуалізується і ми будемо відчувати шалений тиск з цього приводу. Путін давно хоче переговорів. Ні, він не планує на них здаватись чи відступати. Він хоче зафіксувати "реалії на полі бою", бо він і його стратеги розуміють, що в довгострокову війну їм не виграти", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Але для нас і для всього світу не можливо вести з ним переговори. Путін - брехло,і не дотримується договорів. Він це довів напередодні війни, розказуючи, що всі плани нападу на Україну є американською вигадкою. Тому практично не існує жодної можливості змусити неадекватного власника ядерної зброї дотримуватись укладеного договору.

В цій ситуації єдиним правильним рішенням має бути - ведення переговорів з Китаєм. Саме завдяки Китаю Росія поки не рухнула, і його вплив на економічні та в перспективі політичні процеси там буде тільки зростати. На відміну від Кремля, Китай договорів дотримується, оскільки інакше рухне вся його міжнародна система торгівлі. Тому якщо в рамках переговорів Китай буде їхнім важливим учасником і братиме на себе зобов'язання - це єдина умова, завдяки якій можна досягнути якогось сталого результату переговорів із Путіним.

Однак, Китай грає в свою гру, і нічого робити без врахування його інтересів він не буде. А це питання Тайваню і обмежень в доступах на західні ринки. Фактично, для досягнення якогось успіху у врегулюванні війни в Україні шляхом переговорів, Захід буде змушений зважати на китайський інтерес. Але це навряд чи відбудеться, з огляду на можливий прихід Трампа, лютого ворога Китаю.

Це все ще раз підводить мене до думки, що успішний переговорний процес практично неможливий. Єдиний реальний сценарій на сьогодні - це вичерпання сторонами своїх сил і фіксація лінії на полі бою. Він же корейський сценарій".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...