"Це було десь о четвертій": Український військовий розповів, як почався наступ росіян на Харківщині

Прикордонні пункти в "сірій зоні", які вдалося зайняти окупантам, на момент наступу РФ, не перебували під контролем жодної зі сторін. Для українських військових наступ російських загарбників на Харківщині почався із команди керівництва Сил оборони. Про це розповів заступник командира 8-ї роти 92-ї бригади на позивний "Кіт", передають Патріоти України.

"Для нас, як завжди, почалося з команди, яка пролунала в певний момент і вночі почалося переміщення батальйона бригади на свої зони відповідальності. Це було десь певно 4-те (травня - ред.)... Вже розвідка доповіла, що є певне скупчення противника... Противник діє зараз трохи інакше, ніж в 22-му. Вже немає техніки... колони не йдуть, просувається дрібними групами, від 5-10 людей. Все це ми бачимо, все це ми контролюємо. Групи розбиваємо на підходах... Він не відтісняє, він зайшов в "сірі зони"... там не було жодної "живої" споруди", - пригадав він.

Військовий пояснив, що низка прикордонних пунктів в цій "сірій зоні", які вдалося зайняти окупантам, на момент наступу РФ, не перебували під контролем жодної зі сторін.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...