"Це був мій найбільший факап": Полякова розповіла, як оголила сідниці прямо на сцені перед журналістами (фото)

Українська співачка Оля Полякова розповіла про те, як вона випадково оголила сідниці перед журналістами. Зірка думала, що не переживе цього скандалу, передають Патріоти України.

Усе це сталося приблизно у 2008 році. Полякова брала участь у модному показі, їй потрібно було показати дуже коротку сукню. Перед дефіле вона вирішила "розігрітися" алкоголем.

"Я перед цим мекнула... Йду по цьому подіуму і всі кричать, а може мені так здавалося, може, я сильно мекнула, я не знаю. Підходжу до самого краю, всі аплодують, всі посміхаються", - пригадала Полякова у новому епізоді "Дорослих дівчаток" з Марією Єфросиніною.

Співачка вирішила ще більше вразити журналістів та глядачів, а тому вона повернулася до них спиною та трохи нахилилася. Полякова думала, що це буде мати дуже гарний вигляд. Вона пишалася собою, поки зранку не побачила свої фото у ЗМІ. Як виявилося, Полякова трохи перестаралася. Вона не врахувала, що її трусики можуть "перекрутитися". Співачка показала голі сідниці, сама про це не підозрюючи.

"Моя ср*ка просто на всю обкладинку, але найгірше не це. Я думала, що в мене там все естетично. А мої стрінги вилізли з того місця, де вони повинні бути. Всі про це писали, боже, яка то була ганьба, це мало дуже неестетичний вигляд", - зізналася зірка.

Нині Полякова зазначає, що вона вже пережила цей сором. Втім, жартує співачка, тоді люди ще не сильно її знали. Проте усі дізналися, який вигляд мають сідниці, що "виплюнули" труси.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...