"Це експериментальні пуски": Експерт пояснив характер удару росіян по Києву "Цирконами"

Росія могла відпрацьовувати певні питання практичного запуску під час атаки на Київ. Ракети летять за квазібалістичною траєкторією, виходячи на найвищу висоту 20-40 км.

Найімовірніше, російські окупанти вранці 25 березня завдали удару по Києву ракетами 3М22 "Циркон", влаштувавши експериментальні пуски. Про це повідомив LIGA.net Валерій Рябих, директор із розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express.

На його думку, це були експериментальні пуски, під час яких відпрацьовувалися певні питання практичного запуску цих ракет. У Київському науково-дослідному інституті судових експертиз підтвердили атаку саме цією зброєю. Експерти й надалі працюють із уламками перехопленої російської ракети.

"Цілком вірогідно, що це були експериментальні пуски", — розмірковує він.

Фахівець зазначив, що ці ракети летять за квазібалістичною траєкторією, виходячи на найвищу висоту 20-40 км. Вони можуть розвивати свою максимальну швидкість до 8-9 Мах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайська мафія купила найбільший бордель Європи і поселила у ньому шпигунів - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 21:50

"Дім розпусти" з назвою Pascha став центром розслідування прокуратури Дюссельдорфа через підозри у зв'язках з контрабандною групою та відмиванням грошей. Як стало відомо Bild, слідство припускає, що китайська банда відмивала гроші через бордель. Найбіл...

Офіцер ЗСУ розповів, як командири окупантів "стимулюють" їх йти на штурм

четвер, 9 травень 2024, 21:43

Попри намагання окупаційних сил здобути якихось значних успіхів на полі бою до 9 травня, все більше росіян здається в полон ЗСУ. Проте українські бійці не беруть всіх поспіль. Про це розповів офіцер 59 ОМБ імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передаю...