"Це якось дуже жорстоко!": Українців вразив креативний збір "з Кіркоровим" для ЗСУ (фото)

Журналіст та історик Олександр Зінченко звернувся з проханням допомогти зібрати гроші на РЕБ та машину для бійців ЗСУ, які стримують ворога на кордоні у Сумській області. Про це він написав у Facebook, проілюструвавши пост про збір фотографією путінського артиста Філіпа Кіркорова, передають Патріоти України.

"Якщо до кінця тижня не зберемо гроші на РЕБ та машину - буду щодня постити вам Кіркорова! Бо якщо ми не зберемо - Кіркоров буде у вашому житті з кожної праски! Ви ж правда хочете Кіркорова?", - написав Зінченко.

"Важка артилерія:)", "це якийсь дуже жорстокий батіг... я волію пряників у виглядів котиків", "ааааа яка гидотаааааааа. Задонатила", "*лядь, це геніально. Тепер ятки робити. Ще візьму грігорія лєпса, ніколая баскова і надєжду бабкіну", "Ви шо так жорстко з людьми))", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ сама збила дрон "Охотник" і хотіла приховати це, випустивши ракету "Іскандер", - ЗМІ

вівторок, 8 жовтень 2024, 21:15

Російський новітній безпілотник С-70 "Охотник", ймовірно, вийшов з-під контролю над Україною. Саме тому він був збитий російським винищувачем Су-57, який його супроводжував. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Forbes. За даними видання...

"Тільки нікому про це не кажи": Трамп під час пандемії таємно надсилав Путіну "дефіцитні" тести на COVID-19

вівторок, 8 жовтень 2024, 20:42

У 2020 році під час пандемії коронавірусу експрезидент США Дональд Трамп таємно надсилав російському диктаторові Володимиру Путіну "дефіцитні" тести на COVID-19 для особистого використання. Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на книгу Бо...