"Це капець. Тип на початку війни обіср*вся організувати оборону...": Serg Marco про призначення Гладких на Сили безпілотних систем ЗСУ

Гладких - тип який не підходить на цю посаду. Взагалі. Вже по тій інфо що є - це капець.

Тип після зашкварів раніше був відправлений на "почьотний чєрдак", з початку війни обісрався організувати оборону своїми матросами, потім його відправили вчитися, потім дали непильну посаду. Класичний набір.

Витягнули його з непильної посади для цього призначення. Всупереч самому командуванню СБС.

Так ось. Основна проблема тут- не Гладких. Є типи і більш зашкварені, є маньш, то таке. Він пішак.

Проблема тут - командування, яке вже втратило остаточні береги. Ці півроку призначення на посади- просто крінж. Пир під час чуми. Нікого не хвилює результат. Все заради контролю, та збивання незгідних.

Коли виплила тема з Гладких, ГШ, а скоріш замполіти які радять Сирському, пішли по шляху звичайних совкових генералів. А це "нам похер на те, до чого це призначення призведе. Нам не похер тільки те, що ви вирішили йому чинити спротив. Якщо треба- ми вам коня з двома х**ми можемо призначити, і ви тільки повинні казати "Так точно". Ви взагалі там ахерелі, свою думку мати?".

Такий стан зараз по бригадах. По іншим підрозділам. Або ти "Так точно", або тебе звільнять. Деякі командири вибрали "Так точно", бо в підрозділах їх люди. Ті хто не мовчали- звільнили, не дивлячись на їх ефективність. А після зміни командира, поки новий командир війде в стан справ- бригаду вже розїбали. Але командуванню посрати на це. Бо для них важливі звіти, а не реальний стан справ.

Список крінжових призначень та наслідків на які закрили очі- безліч.

Система не згодна когось слухати, крім себе. Це шлях в нікуди. Гладких просто один з таких призначень.

Але якщо такі призначеня вірують у вищому керівництві - то можете представити що там нижче твориться. І всі мовчать. Мабуть треба дочекатися боїв за Дніпро, поки все ж на це звернуть увагу.

Ось так.

Є таке Головне управління комунікацій (ГУК).

Керує їм Богдан Сеник.

Зараз Богдан Сеник дав вказівку підконтрольним військовим блогерам захищати назначення Гладких.

Олександр Гром Анатолій Штефан, вас же Содоль після звільнення Залужного знищував. Перекидав по військам. А тепер ви почали йти рівним строєм по вказівці керівництва під Сцеником? Ви реально вважаєте що це зараз ніхто цього не бачить та нікому не розповідає?

Ну щож. Мабуть всім є своя ціна. Просто нагадую що керівництво має властивість змінюватись, а репутація- то назавжди.

Настав час ахуїтельних історій про "не все так однозначно".

UPDATE. Зі Штефаном поговорили взяли паузу по критиці друг друга, поки не будуть деякі події, і він сам все не розповість.


Джерело

Джерело 2

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій 1 вересня 2024 року - Злий Одесит

неділя, 1 вересень 2024, 17:45

Сьогодні 1 вересня. Триває 921 доба та розпочався 132 тиждень оборони України проти російської навали. Цей тиждень російські окупанти мали просування на Торецько-Покровському напрямку, який залишається для них пріоритетним і де сконцентровано найбільше...

"Це капець. Тип на початку війни обіср*вся організувати оборону...": Serg Marco про призначення Гладких на Сили безпілотних систем ЗСУ

неділя, 1 вересень 2024, 17:20

Гладких - тип який не підходить на цю посаду. Взагалі. Вже по тій інфо що є - це капець. . Тип після зашкварів раніше був відправлений на "почьотний чєрдак", з початку війни обісрався організувати оборону своїми матросами, потім його відправили вчитис...