Це могло бути 300 заправлених російських танків: Генерал Кривонос прокоментував ураження порома з пальним в порту "Кавказ"

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос зауважив, що будь-яка армія без заправленої техніки не є армією у розумінні сучасного ведення війни. Про це він розповів у етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Наскільки ефективний удар був сьогодні, 22 серпня, по порому з пальним в порту "Кавказ", поясню в простих прикладах. Якщо було там 30 вагонів, кожний по 56 тонн, то це практично 1500 тонн пального. А півтори тисячі тонн пального – це 300 заправлених російських танків. Ми не дали спроможності 300 танкам підтримати свої війська. І це абсолютно правильний курс, про який я казав, починаючи ще з весни 2022 року, що треба палити їхню паливно-енергетичну систему. Це головне завдання, бо будь-яка армія без заправленої техніки не є армією у розумінні сучасного ведення війни", - підкреслив генерал-майор запасу ЗСУ.

Сергій Кривонос зазначив, що чим більше ми палимо ворожих військових ресурсів, тим простіше нам буде воювати, чим більше російських танків буде стояти, тим простіше нам буде здобувати перемогу.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...