"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України.

"Це може статися з ряду причин. Безпосередньо, може бути і людський фактор, і помилка пілота. Або, наприклад, помилка обслуговуючого персоналу, який безпосередньо приєднував цю бомбу", - акцентував Євлаш.

Він додав, що також до таких випадків приводять якісь дефекти та поломки безпосередньо в самому літаку через зношеність борту. "В тому числі, це може бути безпосередньо під час заходження на удар. Коли розганяється літак і скидує цей КАБ, він може в якийсь момент від’єднатися", - каже речник.

Євлаш наголосив, що випадки, коли російські літаки скидують бомби на російській території, траплаяються досить регулярно і не є поодинокими. "Росіяни самі вибрали такий шлях і зараз ці бомби падають на їхні ж голови", - констатував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ета проста празднік какой-та!": Україна крім тральщика у севастопольській бухті затопила ще і ракетоносець, носій "калібрів"

понеділок, 20 травень 2024, 3:25

Ніч на 19 травня стала по-справжньому чорною для Чорноморського флоту ВМС РФ. За попередніми даними окупанти вперше за час війни одночасно втратили два кораблі. Не встигли українці порадіти як слід знищенню морського тральщика "Ковровець", котрий окупа...

Про “наступление” на Харьков и провал под Липцами и Волчанском - Злий Одесит

понеділок, 20 травень 2024, 0:55

Неделю назад российские оккупанты развернули то, что было названо как “наступление” на Харьков, но ограничилось от силы двумя направлениями - на Липцы и на Волчанск. Неделю спустя можно в полной мере оценить то, что они затеяли, какого результата дости...