"Це не хайп і не прикол": Російське ЗМІ продовжує запевняти у достовірності "інсайду" про ядерну зброю

Російська правозахисна організація Gulagu.net продовжує "розганяти" ІПСО (інформаційно-психологічна операція) про ймовірність ядерного удару по території України, передають Патріоти України.

Після того, як в Україні засумнівалися у достовірності інсайдів організації і закинули її лідеру Володимирові Осєчкіну, що він підігрує Кремлю, в Gulagu.net заявили, що їхнє джерело нібито "ризикувало життям", щоб передати цю інформацію.

"Важливо розуміти, що джерело з дальньої авіації ризикує життям, а саме ризикує поїхати на довічне позбавлення волі. І це не хайп і не прикол, сьогодні все дуже серйозно та невідомо, чим це закінчиться. Не про мавпу з гранатою, ми всі маємо справу (точніше протидіємо) з диктатором з ядерною зброєю. І у разі ухвалення ним рішення про застосування ЯЗ, ми сподіваємося, що цей злочинний наказ льотчики та фахівці наземних служб ВКС виконувати не стануть", – йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...