"Це неповага до українського народу": Ведучий розкритикував Каменських через премію в США

Нещодавно українська співачка Настя Каменських і продюсер Потап з'явилися на музичній премії в США, де пройшлися рожевою доріжкою і сфотографувалися з бойфрендом Меган Фокс, яка оскандалилася заявою про українок. Ведучий Артур Адамов в ефірі "Люкс ФМ" розлютився на артистку через появу на цій премії, передають Патріоти України.

"Я злий на Настю. Поперлася на латиноамериканську премію в Маямі, з мужиком Меган Фокс сфоткалася, ходить по тій доріжці вправо-вліво, її ніхто не впізнає: "Це хто?". Реально там є одна фотка, там Каменських, і всі фотографи розгорнуті в інший бік. Вони - тут, вона - тут. Думаю: "Боже, Настю, ось таке на M1 Music Awards не побачиш, де тебе тільки фоткали. І вона потім після цього Маямі припреться в Україну, проїдеться туром, збере гроші, тому що я - Україна, і потім попи*дить туди. Я дуже злий", - висловився Адамов.

Він додав, що такий вчинок Насті - неповага до українського народу: "Чому тоді ти українська співачка? Думаю, у Насті є протекція на цій премії. Чому вона туди приперлася? Вона там сама шоркалася, і за нею ще Потап на два метри, щоб ніхто не подумав, що вони разом. Каменських виставила селфі з якоюсь дуже популярною латиноамериканською співачкою Lele Pons. Думаю: "Цікаво, а вона зробила репост Каменських?". Не зробила, бо вона не хоче з ноунеймами мати справу".

Також він не розуміє, чому Каменських і Потап на такій масштабній премії не розповіли про Україну, як це зазвичай робить, наприклад, Джамала.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...