"Це одна з причин, чому я жорстко критикував "5 питань Зеленського" загалом і зміст питань зокрема", - політтехнолог Голобуцький

Президент би ще протокол лікування пневмонії чи ведення вагітності виніс на національний референдум і на парламентські слухання.

"Лєна Бондарєнко сьогодні на 112-му, як завжди,несла всіляку дур, цим разом про медичний канабіс: "Я завжди чомусь вважала, що суспільство повинно йти шляхом заробляти гроші на чомусь позитивному і моральному. Але не заробляти гроші чи запроваджувати якісь... вірніше, розширяти вікно Овертона за рахунок якихось порочних речей. Так, зараз нам пропонують проголосувати... відповісти на питання, чи вважаємо ми необхідним легалізацію лікарської марихуани. Це перший крок. Потім в нас спитають, давайте легалізуємо просто легкі наркотики. А потім може ми ще й відкриємо якісь шопи з продажу взагалі різних наркотиків!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Власне, це одна з причин, чому я жорстко критикував «5 питань Зеленського» загалом і зміст питань зокрема. Бо медична марихуана - це точно питання не для політиків і не для пересічних громадян. І ті, і другі здебільшого просто не в курсі, про що мова і не відрізняють медичного застосування від легалізації чи декриміналізації легких наркотиків в цілому. Але політики ще й спекулюють на дуже болючій насправді темі.

Тільки медики вповні розуміють, про що йдеться, які тут небезпеки і чому медичний канабіс таки треба легалізувати, бо альтернатив або нема, або вони набагато гірші та небезпечніші.
Так, про це щось обґрунтоване можуть сказати ще й пацієнти з непростими діагнозами та родичі таких пацієнтів. Але це дуже невелика група, при тому в усьому згодна з лікарями. Отже, принципової потреби наокремо з’ясовувати ще й їхню думку немає.
Тому винесення цього питання на «референдум від Зеленського» - і безсенсове, і аморальне щодо пацієнтів та лікарів. Він би ще протокол лікування пневмонії чи ведення вагітності виніс на національний референдум і на парламентські слухання.
--
Спеціально зауважу: я повністю підтримую легалізацію медичного канабісу – бо знаю, наскільки це потрібно і важливо. Наскільки це гуманно щодо особливих категорій пацієнтів. Для мене неприйнятні тільки будь-які плебісцити з цього приводу".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...