"Це прекрасно: в Росії все вже достатньо погано, щоб вона звично дозріла до епідемії зрадництва і шпигуноманії", - Голобуцький

"Це прекрасно: в Росії все вже достатньо погано, щоб вона звично дозріла до епідемії зрадництва і шпигуноманії. Кожен шукає ворога всюди. Чиновники - серед імперців і нижчих чинів, імперці - в Кремлі...", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Стрєлков ось вже практично впевнений, що це Путін і Шойгу спокусились на виконання підступного плану Білого дому зі знищення військової потужності Росії. Ну, або взагалі напад на Україну - це ініціатива США, щоб ослабити чи знищити РФ.
І в Сирію Росію спеціально затягнули - теж щоб ослабити і витягнути всю сучасну техніку. А тепер Україну доводиться окуповувати з майже антикварними Т-62 і БМП-1. Коротше, тотальна змова світової закуліси з кремлівською бандою.
Логічно, що за етапом публічного звинувачення влади в зраді піде етап тотальних репресій. І це дуже добре. Чим більший там хаос - тим менш керована армія і тим простіше нам".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...