"Це різні люди, але вони не бачать для себе іншого виходу": Російський вчений, який комплектує ЗСУ добровольцями з РФ, розповів про своїх підопічних

Денис Соколов, вчений і політолог з РФ, який створив організацію, що привозить в Україну росіян для війни проти путінського режиму розповів про добровольців, які воюють на боці України, передають Патріоти України.

"Прибувають з усіх регіонів Росії. Їдуть з Далекого Сходу, з Сибіру, з Москви, з північного заходу, з півдня. Кавказ теж їде. Кавказці і так були, чеченці воюють з 2014 року", - заявив він.

Також Соколов розповів, які ці люди. "Різні люди. Напевно, головна мотивація - вони не розуміють, яка може бути інша стратегія, крім збройної боротьби проти цього режиму. Вони не бачать жодного іншого виходу для себе. Є, звичайно, люди, для яких в принципі немає ніякого іншого особистого плану, загубилися, але таких дуже мало. В основному, це мотивовані морально-політично хлопці різного віку і різних поглядів. Тобто, і праві є, і ліві, і в принципі без якихось виражених політичних переконань. Але є націоналісти з точки зору своїх національних республік. Це статистичний зріз населення Російської Федерації, але, напевно, зріз такого активного населення", - заявив він.

За його словами, в цілому люди, які мають амбіції, які хочуть самі будувати своє життя, хочуть якогось іншого майбутнього для країни і для своїх республік.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...