"Це руйнування катастрофічні": Агенти СБУ отримали акт огляду пошкоджень Кримського мосту

Агенти Служби безпеки отримали акти огляду російською інженерною групою пошкоджень, які Україна завдала Кримському мосту. Про це в ексклюзивному документальному фільмі "СБУ. Спецоперації перемоги" розповів бригадний генерал військової контррозвідки СБУ “Хантер”, передають Патріоти України.

Росіяни написали закритий звіт, який з'явився в СБУ вже через 12 годин після написання. “Шість з восьми опорників зруйновано, а два, що залишилися, пошкоджені. Це руйнування катастрофічні”, — розповів “Хантер”.

За словами голови СБУ Василя Малюка, Кримський міст повноцінно зараз не функціонує. Автомобільний транспорт рухається реверсно, і кожна автівка має бути не більше п'яти тонн.

“А залізничне сполучення використовується тільки для електрички і не більше п'яти вагонів. Тобто, власне, вони боєкомплект та все інше зараз тягнуть паромами. Тому ви маєте розуміти рівень успішності проведених двох атак на Кримський міст” — розповів Василь Малюк.

Російське угруповання, яке розташоване на території Запорізької і Херсонської області перестало отримувати військове підкріплення з Криму. “Задачу, яку ставив Президент перед Службою безпеки України та Військово морськими силами виконано”, — зазначив “Хантер”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...