Це справді "бімба": Член політради "слуг" Слюсарєв - кум Пшонки-молодшого, а зараз... перекупив у Мураєва канал "Наш"

"Добрі люди з одної антикорупційної структури дали мені дуже цікаву інформацію, а я как акин, що почув, то вам і розповім. Так от, добрі люди кажуть, що через скандал з прес-офіцером Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванни Плантовської була превернута увага до Начальника Південного регіонального управління ДПСУ генерал-майора Сергія Мула", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Про нього сьогодні писав Андрій Боєчко. Але дещо навіть він не знав. Так от зараз у Мула підозра від НАБУ за незадекларований будинок. Ще на момент обшуків у Мула в Одесі, а це було більше року тому, з'ясувалося, що бравий генерал-майор проживав у квартирі... Грановського, партнера Кауфмана. Це саме їх ще 5 грудня затримало НАБУ. Кауфман один з найвпливовіших людей на Одещині та мажоритарний власник найбільшого дистриб'ютора цигарок в Україні TEDIS Ukraine. І людина не чужа ОП.

А зараз буде вишенка на торті. Мула на посаду назначили Слюсарєв/Сушко. І не лише його. Про інших в наступних дописах. Добрі люди розповіли, що член політради "слуг" Вадим Слюсарєв - кум Пшонки молодшого, а зараз... перекупив у Мураєва канал «Наш». З цим буду розбиратися. Мені здавалося, що канал «Наш» під санкціями. Тоді цікаво навіщо його було купувати? Хоча, як завели під санкції, так і виведуть. А ще один "слуга" Паша Сушко - впливовий нардеп ВР. На початку грудня Мула затримала місцева поліція вхлам п’яним за кермом посеред ночі. Кажуть, з ним була приваблива жінка. Справу замяли. І так, - Іванна Плантковська його прес-секретар. Але це ж випадкове співпадіння. Так? Ну, як вам ця бімба?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.