"Це стара втомлена людина, яка колись справді була дипломатом": Кулеба - про Лаврова

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба сказав, що думає про главу МЗС країни-агресора Сергія Лаврова. В інтерв'ю YouTube-каналу Зе Інтерв'юер, опублікованому в четвер, 29 грудня, Кулеба заявив, що зараз Лавров вирішив «бути з Путіним в усьому до кінця, а це вже не про дипломатію», передають Патріоти України.

«…Це стара втомлена людина, яка колись справді була високопрофесійним дипломатом. Була — було б нечесно заперечувати це», — зазначив він.

Міністр прокоментував свою зустріч із Лавровим 10 березня в Анталії та сказав, що тоді для нього ключовим завданням було «не зірватися». Представник країни-агресора у розмові з ним повторював штампи російської пропаганди та стверджував, що фотографії вагітних жінок у Маріуполі після обстрілу пологового будинку – «фейк».

Кулеба також заявив, що хоча він пропонував Лаврову поговорити відверто і чесно сказати, чого той хоче, а їхня розмова залишилась би конфіденційною, той почав «нести всю цю пургу про неонацистів, русофобів, геноцид Донбасу».

«До цієї розмови в Анталії я сумнівався, вірить він чи грає. Після розмови я абсолютно впевнений, що він вірить у найбільші нісенітниці, які говорить, і це захисна реакція мозку. Тому що говорити це, не переконавши себе у тому, що це правда, — це шлях до шизофренії», — вважає український міністр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...