"Це створює додаткове напруження": Російські командири карають військових після успішних українських атак

Російських військовослужбовців підрозділів ППО карають після успішних атак українських дронів на нафтопереробні заводи у РФ. Про це повідомляє партизанський рух «Атеш», передають Патріоти України.

Зазначається, що російські сили ППО мають серйозні труднощі у боротьбі з дронами через недостатню ефективність радіолокаційних станцій у розпізнаванні подібних об'єктів, що значно ускладнює оперативне реагування та протидію безпілотникам.

«У регіонах, де розташовані потенційні об'єкти для атак, громадянське населення стурбоване безпорадністю систем ППО. Розуміючи, що відсутня ефективна протидія загрозам, місцеві жителі почуваються вразливими та безпорадними, що створює напружене становище та потребує термінових заходів з боку влади для забезпечення безпеки та захисту цивільного населення», – йдеться у повідомленні.

За даними «Атеш», деякі російські командири створюють мобільні групи швидкого реагування, але атаки українських безпілотників по нафтопереробних заводах засвідчують недостатню підготовку та відсутність розуміння щодо ефективного застосування таких груп.

«Однак, незважаючи на ці труднощі, керівництво підрозділів ППО вживає жорстких заходів щодо військовослужбовців: пониження у військовому званні, накладення стягнень, а в крайньому разі – відправлення на війну в Україну. Це створює додаткове напруження та стрес серед військовослужбовців РФ», – зазначають партизани.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...