​Це так смішно, коли Зеленський розповідає про деолігархізацією… І очі при цьому такі чесні-чесні, - екснардеп

Людина, яка розважала олігархів на корпоративах, звинувачує вчених-конституціоналістів, які критикують його законопроект, в «роботі на олігархів»

Враженням того, що наразі відбувається через чергову ініціативу шостого президента поділився народний депутат 8-го скликання Олександр Черненко, зазначають Патріоти України

«Людина, яка зробила своє ім’я, кар’єру і статки дякуючи олігархічним телеканалам...

Людина, яка перемогла на президентських виборах дякуючи грошам і медіа-підтримці олігархів...

Людина, яка завела в парламент депутатів, що отримують в конвертах гроші від олігархів...

Людина, в чий уряд потрапляють міністри по квоті олігархів...

Людина, за два роки президенства якої більшість олігархів збільшили свої статки...

Людина, чий перший помічник ночами їздить в маєтки олігархів...

... у своєму відеозверненні розповідає нам, що в Україні 30 років ніхто з олігархами не боровся.

І, маючи монобільшість у парламенті, не має впевненості, що ця монобільшість підтримає його законопроект «проти олігархів». Та погрожує референдумом.

І, будучи дипломованим юристом, не знає (або вдає, що не знає), що президент не має повноважень ініціювати референдум, а закони на референдумі не приймаються.

А тих, хто хоч трохи дозволяє собі сумніватися у відповідності його законопроекту верховенству права і Конституції, дуже легко оголошує прислужникам олігархів, вживаючи слово «експерти» в зневажливій тональності.

Ще раз - людина, яка розважала олігархів на корпоративах, звинувачує вчених-конституціоналістів, що критикують законопроект, в «роботі на олігархів».

І очі при цьому такі чесні-чесні...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...