"Це точно в межах вже цієї Курської операції": Дикий прокоментував взяття Журавлівки на Бєлгородщині (відео)

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий прокоментував взяття Журавлівки у Бєлгородській області Росії та заявив про необхідність розширювати Курську операцію Зброних сил України, передають Патріоти України.

«Журавлівка. Я не можу сказати, чи це зовсім свіжий результат, я теж не всією інформацією володію. … Але Журавлівка — це точно не якісь дуже давні здобутки. Це точно не з часів рейдів Російського добровольчого корпусу, не з часів боїв за Шебекіно. Тобто це точно в межах вже цієї Курської операції», — сказав Дикий.

Український ветеран наголосив, що Україні «вкрай необхідно розширяти те, що ми контролюємо на території Росії». «Дуже бажано, щоб це перейшло не тільки в Курську область, а в дві сусідні - Бєлгородську та Брянську. Мені трошки дивно, що почали з Бєлгородської - вона набагато краще захищена. Але, найімовірніше, там на місці видніше. Саме там на місці знайшли, де в цій обороні Бєлгородської області слабина. Прикордонну Бєлгородщину можна навіть розглядати в тісній зв’язці з Харківською операцією. Але я з надією чекаю, коли нарешті в нас вистачить сил ще і Брянщиною зайнятися. Вона прямо напрошується», — сказав Дикий.

Він зауважив, що ключовою пролемою, яка не дозволяє розширити Курську операцію, є нестача людей. Український ветеран пояснив, що розширення операції та «перетворення її на Курсько-Брянсько-Бєлгородську» важливе, оскільки це резонує на Заході, від якого залежить, скільки військової допомоги отримає Україна, а крім того потрібно, «щоб ця наша операція на території Росії нарешті зрезонувала в самій Росії».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 20 жовтня 2024 року - Злий Одесит

неділя, 20 жовтень 2024, 22:25

Відбувається активізація РОВ на Харківщині у Куп'янському напрямку. . Для окупантів відкрилася можливість закріпитися у Часовому Яру про правий берег каналу. . Зараз вони будуть використовувати цей напрямок максимально щоб, розширювати зону контролю....

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...