"Це три дні вчитися": Арестович в інтерв'ю Гордону заявив, що він сам - льотчик

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, відповідаючи на запитання про навчання українських льотчиків на американських винищувачах F-16, заявив, що сам є льотчиком і літає «на маленьких літаках», передають Патріоти України.

Обговорюючи постачання F-16 в Україну, Гордон запитав, чи почалися вже навчання українських льотчиків на цих винищувачах. Арестович сказав, що вони вже почалися. «Так, навчаються. Принаймні, такі офіційні заяви. Проблема F-16 не в тому, щоб піднятися і побомбити, проблема в тому, що має діяти цілий комплекс», — заявив він.

Потім журналіст навів слова військового експерта Романа Світана, який як приклад наводив Жигулі та Мерседес. «Світан мені казав: керуючи Жигулями, вам знадобитися небагато часу, щоб керувати Мерседесом», — навів слова експерта Гордон.

На що Арестович відповів, що розуміє ситуацію і додав, що «сам є льотчиком». «Я сам льотчик. На маленьких літаках літаю. Навчитися підіймати й опускати літаки — це три дні взагалі. Фішка в тому, щоб навчитися застосовувати F-16 як багатофункціональну платформу озброєння, інтегровану з ППО, розвідкою тощо», — сказав Арестович.

Після публікації інтерв'ю в соцмережах почали жартувати над тим, що Арестович є льотчиком.

Пізніше Арестович опублікував фото, де він сидить у кабіні пілота. Він також відповів тим, хто «сумнівався в його словах». «Бажання звинувачувати когось, звинувачувати, шукати агентів, викривати, атакувати, боротися і витісняти — це взагалі-то ознаки психічної ненормальності», — сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...