"Це ти ко*нч*на! У мене все гаразд": Відома українська акторка розповіла про розлучення з чоловіком

Українська акторка "Жіночого Кварталу" і зірка серіалу "Слуга народу" Ольга Жуковцова вперше розповіла про розлучення з чоловіком Дмитром, передають Патріоти України.

Як зізнається акторка, офіційно їхній шлюб закінчився у день початку повномасштабного вторгнення. За словами Ольги, їй було складно ділити переживання ексчоловіка після того, як свого часу у нього трапився інсульт спинного мозку й він назавжди залишився прикутим до крісла колісного.

"Ми зараз офіційно розлучені. 24 лютого 2022 року. Це не через його травму. Але коли це сталося, я проклинала все життя, а життя навкруги триває. І я постійно з ним, проходжу всі страждання з ним. Я зрозуміла, що ми не цінуємо те, що у нас є. І ще вважаю, що жінка не має ставати повністю твоєю медсестрою. Так дуже сильно змінюються ролі. Мені не вистачило сміливості іноді відходити від його болі. Брати вихідні, знайти тих, хто доглядатиме за ним… Я з ним проговорювала, але "класичні" відповіді людей, які не хочуть йти до психотерапевтів: "Це ти ко*нч*на! У мене все гаразд", - зі сльозами розповіла Ольга в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Тож, зірка зробила висновок, що треба присвячувати час собі й тримати баланс у стосунках. "Усім хочеться, щоб ти був героєм і поклав своє життя заради інших. Потрібен баланс і не забувати про себе. Але це важко, якщо ти не вмієш це робити без проблем, то в стресовій ситуації ніколи не навчишся. Обирати себе треба на простих речах", - пояснила Жуковцова.

Зазначимо, пара познайомилася під час в гри КВК 20 років тому. Згодом через п'ять років вони почали зустрічатися та побралися. 2013 року у них народився син, який нині проживає з батьком у Туреччині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Британія пропонує "полювати" на російські нафтові танкери: Експерт оцінив перспективи заяви Кемерона

неділя, 16 червень 2024, 23:05

Заява міністра закордонних справ Британії Девіда Кемерона про необхідність почати полювання на "примарний флот" танкерів, що перевозить російську нафту, є скоріше декларативною. Таку думку висловив експерт Інституту енергетичних досліджень Юрій Корольч...

"Під час Саміту миру у Швейцарії остаточно стало зрозуміло, що політичного рішення російсько-української війни не було, немає і не буде", - Портников

неділя, 16 червень 2024, 22:52

Журналіст Віталій Портников вважає, що політичного рішення російсько-української війни може не бути ще десятиліттями. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Під час Саміту миру у Швейцарії остаточно стало зрозуміло, що по...