"Це все наводить на думку". Росіяни готуються до втечі з лівобережної Херсонщини: Експерт назвав ознаки, які видали план загарбників

Росіяни готуються до втечі із лівобережної Херсонщини до окупованого Криму, де облаштовують щільні лінії оборони. Таку думку висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. передають Патріоти України.

За його словами, наразі у Криму перебуває до 20-25 БТГр російських військ, і цього недостатньо навіть для того, щоб заповнити трапецію Армянськ-Медведівка-Джанкой-Красноперекопськ хоча б на 50%.

"Той контингент російських військ, який зараз розміщується у Криму, не здатний заповнити і тримати оборону на цих численних лініях", - заявив він. Тим часом, загальна кількість угруповання у Херсонській, Запорізькій і трохи Донецькій областях - 150 тисяч.

"Це функціонал приблизно 180 БТГр, здатних тримати оборону у межах 1-2 км фронту на 1 БТГр... Це все наводить на думку про те, що концентрація російських підрозділів у паралелограмі здійснюється для подальшої їхньої евакуації на півострів. І якщо уявити собі збільшення контингенту російських військ у Криму нехай навіть не на 180 БТГр, а на 100, то зовні, заповнення всіх ліній набуває сенсу", - розповів експерт.

Він додав, що такі дії росіян свідчать про те, що ніякого оптимізму щодо збереження контролю над лівобережною Херсонською областю і частиною Запорізької вони не відчувають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...