"Це вже напад на країну-члена НАТО": Яковенко поділився прогнозом щодо можливої реакції на російські ракети в Польщі

Польські ЗМІ повідомили про те, що на території Польщі впали 2 ракети. Ця ситуація може стати серйозним поштовхом для реакції з боку країн НАТО. Таку думку висловив російський опозиційний політик Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

За інформацією польських медіа, під час масованої атаки окупантів 2 російські ракети могли впасти на території Польщі. У Пшеводові в Грубешівському районі, що на кордоні з Україною, чули сильний вибух.

За словами Яковенка, якщо це справді були російські ракети, то за цим має бути серйозна реакція від країн НАТО. "Це серйозна ескалація. Це вже напад на країну-члена НАТО", – зазначив опозиційний політик.

Чому події у світі можна назвати Третьою світовою війною

За словами Яковенка, події, які вже зараз відбуваються в Україні, можна певним чином називати Третьою світовою війною. Адже у війну втягнуті вже багато країн світу.

"А сьогоднішні події (падіння ракет – ред.) – це один крок до того, аби те, що відбувається, називати Третьою світовою", – зауважив опозиціонер.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Святкували 10 років проголошення "ДНР": В окупованому Донецьку "прилетіло" по росіянах та колаборантах (фото, відео)

субота, 11 травень 2024, 13:29

У тимчасово окупованому Донецьку стався приліт по ресторану, де російські бойовики святкували 10 років проголошення так званої "ДНР". Про це повідомив український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. "В окупованому Донецьку приліт за...

Труп Жириновського понад місяць синів у холодильнику, бо йому шукали "заміну" - Максакова

субота, 11 травень 2024, 13:14

Депутат Держдуми РФ, голова комітету з міжнародних справ Леонід Слуцький "дістав у спадок" російську партію ЛДПР від засновника й лідера політсили, який "місяць пролежав у холодильнику [після своєї смерті Володимира], Жириновського". Про це в інтерв'ю ...