Це вже не щаслива випадковість, а тренд: Швидкісний FPV-дрон СБУ вдруге за тиждень збив бойовий вертоліт Мі-8. І знову на Курщині (відео)

Фахівці стверджують, що йдеться про БПЛА, котрий має розвивати швидкість принаймні у 200-250 км, щоб не поступатись у перегонах бойовим гвинтокрилами росії

Українські ударні безпілотники вивели з ладу вже другий російський гвинтокрил, влучивши у хвостову частину.

Воїни підрозділу М2 Центру спеціальних операцій Служби безпеки України уразили FPV-дроном ще один гвинтокрил Збройних сил Російської Федерації в Курській області. Відповідне відео опублікував український блогер та волонтер Сергій Стерненко в своєму Telegram-каналі 9 серпня, інформують Патріоти України.

На відео можна побачити, що український безпілотник влучив у хвостову частину ворожого Мі-8. За словами автора публікації, дрон був оснащений потужною осколковою БЧ. В результаті удару вертоліт припинив свою роботу у згаданому районі.

"Бачимо також і над чим треба попрацювати, щоб російські гвинтокрили падали частіше та без шансів на виживання. Так і буде", — написав Сергій Стерненко.

Джерела видання "Фокус" в спецслужбах підтвердили, що безпілотник ЦСО СБУ уразив російський гелікоптер під час польоту в Курській області. До того ж українські спецпризначенці вже не вперше проводять подібну операцію.

"Успішне полювання СБУ на російські вертольоти продовжується!" — наголосив співрозмовник "Фокусу".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...