Це вже стає вкрай поганою традицією, коли багатий чиновник починає агресивно ображати військових, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Стєкольщик Сірожа" із Дніпра і його труднощі комунікації. Одразу скажу, що поява таких сірож невипадкова. Бо коли більше року йде активний пресинг і змішування з багном армії по всіх прасках, "успєшний прєдпрєніматєль", який посилає поліцію на дорозі копати окопи - логічне продовження", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У пана Сірожі не дуже розумний фейс, жалюгідні фото топлес і в костюмі начальника. Плюс жахлива російська. А найгірше - комплекс по життю: "я начальник, а ви бруд під нігтями". Тож, гадаю, і ставлення до майже двох тисяч виробників вікон - відповідне.

Компанія Steko випустила заяву про свого шефа. Де традиційні штампи про "вирвано з контексту". І натискання на жалість: "ми виготовляємо тисячі вікон українських домівок та інфраструктури, які стали необхідними через варварські обстріли зі сторони агресора". Вкрай косе речення, але мужик тисне, що він герой номер один. Насправді, можливо, всунув рильце в потужний підрядик на війні.

Далі було речення, що всі ми можемо "зробити щось імпульсивно, що не завжди відображає наші справжні наміри та переконання". На відео власник "Бентлі" показує, що за гроші тобі все можна. Цитата про "ти солдат, п**й копай" - була сказана не на емоціях, а цілком упевненим голосом. Думаю, так само дядько спілкується з дружиною, коханкою, з офіціантами і партнерами по бізнесу.

"Ще раз повторюю, я генеральний директор". Шановний, ви просто робите вікна, причому досить скромної якості. Це ж що значить - зупиняти тракториста 50+ для перевірки можна, а лисого ні?

І третє. "У мене здоров'я як два тебе, а ти мені будеш розказувати, как себе поводити і розмовляти", - каже мужик на "Бентлі". Здається, він пройшов рольові моделі університетів Колі Тищенка, який влітку поводився як свиня у тому ж-таки Дніпрі. Це точна ознака, що поведінка актуальних політичних еліт далі маштабується на "стєкольщиків".

"Стєкольщик Сірожа" уже позакривав сторінки, але встиг навідповідати обуреним коментаторам, щоб скласти враження, що це ще хто зна, з якого боку був би лисий бичара, якби росіяни вішали триколори на проспекті Яворницького.

За 11 років війни довелось бачити подібних дядьків із раніше окупованих територій, які раніше вертіли всіх на корнішоні і хизувались багатством. Деякі потім на короткий час ставали попутниками окупантів. Але з часом їх у кращому випадку викидали, в іншому - утилізували. І зміючки Булгарі носила уже жінка окупанта, в розкішному домі жив новий господар життя, а спритний нотаріус реєстрував старий успішний бізнес на нову молоду успішну команду.

Подібні дядьки розуміють лише мову сили в щелепу і трошки продірявлені колеса Бентлі. Так би було, якби вони жили в 90-ті, в часи без військової цензури. Сподіваюсь, буде кримінальна справа. А громадяни не мають купувати вікна Steko. Побачим, кому воно треба буде без понтів та "Бентлі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми підрозділам не завжди платимо навіть 30 тис. грн, не кажу про 100": Гай вказав на велику проблему з мобілізацією в Україні

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:57

"Питання рекрутингу та мобілізації.Ми маємо визнати, що мобілізація якщо не провалена, то не досягає своїх цілей. Я володію приблизними даними, але вони вже і так публічно озвучені", - пише у своєму блозі Мирослав Гай, передають Патріоти України. "Буси...

Це вже стає вкрай поганою традицією, коли багатий чиновник починає агресивно ображати військових, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

вівторок, 15 жовтень 2024, 15:56

"Стєкольщик Сірожа" із Дніпра і його труднощі комунікації. Одразу скажу, що поява таких сірож невипадкова. Бо коли більше року йде активний пресинг і змішування з багном армії по всіх прасках, "успєшний прєдпрєніматєль", який посилає поліцію на дорозі ...