"Це займе дуже багато часу, але здійсненно": Експерт пояснив, як "викурюватимуть" ворога з Криму

Росіянам можна поставити ультиматум: експерт пояснив, як "викурюватимуть" ворога з Криму

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив, що на півдні України сконцентровано приблизно 150 тисяч особового складу армії РФ. Під час контрнаступу ЗСУ частина з них буде тікати на окуповану Донеччину, решта - в Крим, звідки вони мають втекти до того, як буде зруйновано Кримський міст, передають Патріоти України.

Як зазначив Коваленко, після втечі окупантів з півдня у Криму буде сконцентровано понад 100 тисяч російських військових. І щоб знищити таке угруповання ворога, знадобиться довга і методична робота відповідних засобів вогневого ураження.

"Це займе дуже багато часу, і це потребуватиме дуже багато ресурсів. Але в принципі, це здійсненно. Але є і вибір. Вони просто можуть покинути півострів Крим. Поки у них є така можливість – Кримський міст", – сказав Коваленко.

За його словами, російським військовим, які будуть знаходитися в окупованому Криму, можна поставити ультиматум: вони виходять з території півострова протягом 2-3 тижнів, в інакшому випадку – будуть ліквідовані чи потраплять в полон. Якщо вони не скористаються цією пропозицією, можна починати роботу зі знищення переправи.

"Але з іншого боку, у цього сценарію є серйозний мінус. Якщо буде виголошено такий ультиматум, то за цей самий період часу, який буде надано для того, щоб покинути півострів окупантам, вони можуть посилити протиповітряну оборону мосту. Значно сконцентрувати, максимально наситити ешелонованою ППО дану місцевість і, в принципі, буде складніше його вразити. Тому тут є свої плюси та свої мінуси", – резюмував Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...