"Це ж як треба любити Єрмака, щоб взяти фатальний акт державної зради на себе?" - Володимир Омелян

"Справи у Зеленського пішли геть погано. Ні, не проблема в тому, що в рамках деолігархизації він дає інтерв’ю топовому каналу свого друга-олігарха, а від іншого олігарха візьме прес-секретаря, на що погодився навіть третій друг-олігарх, партнер Льовочкіна", - пише колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Він розуміє, що Велике Будівництво пахне великим скандалом, тому хвалить результати, але відмежовується від корупції: «суворо покараємо, якщо що». А коли виявиться, що вкрадені кошти від нього на офшорах Зеленського, а молодші партнери скажуть, що вони діяли під примусом і здадуть головного Бенефеціара - що тоді?
Але, найепічніше, це звісно, зізнання, що справу вагнерівців злив Зеленський особисто. Виявляється, операція таки була, вона була міжнародною, і її банально злили на втіху Кремля. Це ж як треба любити Єрмака, щоб взяти цей фатальний акт державної зради на себе?
Цікаво, на чому грунтується ця Велика Любов? Шкода Зеленського.
Шкода, як звичайну обмежену людину, яка залізла невідомо для нього куди, вкрала час і надію в країни, і ще сподівається тихо з цього злізти. Але за все доведеться відповідати. Йому і його зграї. Краще би він залишався улюбленим комедіантом райцентрів…".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...