"Це ж треба бути настільки тошнотною, щоб викликати відразу з обох боків фронту!" - політтехнолог Голобуцький

Катерина Варнава. Фото: скріншот з відео.

"Кримський "пісатєль" і колаборант Платон Бєсєдін сильно ображається, що клоунесу Варнаву амністували в Україні за відвідування Криму", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Украина никак не обосновала, почему Варнаву исключили из блэк-листа. Попала она туда, потому что выступала в Крыму. (Лучше б, кстати, не выступала. Фу.) А вот за что такая амнистия? Неизвестно. Это-то и смущает. Хотим – включим, не хотим – не включим. Или одним можно больше, чем другим? Или президент – бывший комик, потому стало можно? Или одним – скидки, а другим – стоп? ...Война на Донбассе продолжается, и политзаключённые по-прежнему находятся в украинских тюрьмах. Многие из них попали туда в буквальном смысле не за что. И их исключать не собираются. В отличие от Екатерины Варнавы. А вот та чувствует себя вполне комфортно. Веселить ездит народ.

Я за то её осуждать не собираюсь. Осуждать вообще никого из людей не надо – осуждают грех, а не грешников. Это только странные ребята «миротворцы» придумывают, где осуждениями кровавыми занимаются. Мы люди гуманные. Но всё-таки задумывалась ли госпожа Варнава что несколько странно мотаться по концертам, когда льётся кровь? Да, зритель ждёт – и в Крыму, и в Киеве (хотя кому она нужна, на самом деле?). И артист старается абстрагироваться от политики. Но ведь полностью не выходит, правда?", - заявив Бєсєдін.

--
Це ж треба бути настільки тошнотною, щоб викликати відразу з обох боків фронту!

Але питання дійсно цікаве: ну от чим оте страшне створіння заслужило на допуск до грошей українських глядачів? Ну ж не тим, що воно з "Камеді вумен"?.. Чи це таки була цехова солідарність Зеленського? Чи не Зеленського?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...