"Це звісно прекрасно, що Мєдвєдчук нарешті зробив хоч щось добре у своєму житті": Фурса розповів, чому Путін повернув Україні Героїв "Азовсталі"

"Україна своїх не кидає. Путін своїх не бросает. Але є нюанс. Це звісно прекрасно, що Мєдвєдчук нарешті зробив хоч щось добре у своєму житті. Принаймні послужив добрій справі. Але може здивувати, що Путін в один день робить подарунок своїм радикалам-маргіналам, партії війни, оголошуючи мобілізацію. А потім видає нам героїв Азовців, які в Росії максимально демонізовано і вважаються еталоном тих самих неонацистів, з якими ж Путін бореться і заради винищення яких він і оголошує мобілізацію", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але, насправді, це прояв одного і того самого. Путін волає, що хоче домовлятися. Просто коли він зі злим обличчям оголошує про мобілізацію і ядерний удар, коли з колін запускає потішні референдуми, він лякає. І каже, дивіться, я божевільний, я ж не блефую, краще домовитись. Бо інакше от і всі пропагандисти знають, що буде ядерний удар і апокаліпсис. Він підвищує ставки щоб залякати і змусити сісти з ним за стіл перемовин. Він каже, що Росія не може програти. Просто такий фізичний закон. Не може. І такі сигнали посилають і всі його посіпаки. Як раніше вони казали, що Україна програє (давайте скоріше капітулювати, писали друзі Путіна у німецький пресі), потім стверджували що Україна не може не програти (треба шукати компроміс, говорили інші друзі), а далі перейшли до теми, що Україна не може виграти. Зараз перейшли, що якщо Україна виграє, то світ згине.

А коли видає Азовців, то тут він показує, що дивіться. Я ж няшка. Зі мною можно домовлятися. Давайте скоріш сядемо і домовимось. Будь-ласка. Цим кроком він благає про перемовини.

Такий собі кнут і пряник від Путіна.

Чи це спрацює? Навряд. Бо злий Путін нікого вже не лякає. Бо тільки самих росіян вони можуть запевняти, що по-справжньому ще не починали. Він вже виклав усе на стол, вже застосував силу і ніхто її вже не боїться. Тут він виглядає слабким і жалюгідним. Це відчувається і в реакції українців і в заявах західних лідерів. Які не залишають Путіну шансів, наголошуючи, що це жест відчаю. І він виглядає слабким і жалюгідним. Так само, як він виглядає слабким і жалюгідним, коли благає з ним домовитись, випускаючи українських героїв на волю.

Хіба хтось колись домовлявся із слабким і жалюгідним супротивником на його умовах?

А умови Заходу вже давно озвучені. Путін має вийти з України.

Захід сказав Путіну, що треба домовитись. Китай сказав Путіну, що треба домовитись. І Путін хоче домовитись. Але може він це зробити зараз тільки з позиції сторони, яка програла і благає. Але ж вся Росія знає, що Путін ніколи не програє. Це знають навіть найліберальніші ліберали, які попивають шампанське в Ізраїлі, Литві і Парижі. І якщо він раптом програє, то навіщо Росії тоді Путін. І Путін не може дозволити собі програти. І не може виграти. І тому тягне час. Погіршуючи свою позицію з кожним кроком".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...