"Це звичайна практика": Спливли шокуючі подробиці чартерів у Єгипет і Туреччину

Колишній пілот літака розповів декілька фактів про авіакомпанії, які здійснюють чартерні рейси до Туреччини та Єгипту з України.

Він заявив, що вони купують дешеві старі літаки, беруть на себе нереальні зобов'язання за кількістю перельотів й економлять на зарплатах і технічному обслуговуванні, передають Патріоти України з посиланням на ЕП.

За словами пілота, обман у технічному обслуговуванні літаків в Україні — це звичайна практика. "Наприклад, якийсь агрегат вийшов із ладу. Борт із такою проблемою, згідно з документами, може літати 10 днів і все. Що вони роблять у такому випадку? Десять днів минуло, вони пишуть, що полагодили, а потім одразу пишуть, що знову поламався і продовжують ще на десять днів", — заявив він.

За його словами, часом самі інженери брешуть пілотам, змушуючи їх вірити, що несправність на літаку була усунена. "Фізичної можливості переконатися, що цей агрегат працював, а потім знову поламався, у мене немає. Тільки якщо я прилетів на цьому літаку і цього ж дня закінчився ліміт часу про відмову. А так техніки роблять невинні очі й кажуть, що саме так і було: полагодили, запрацювало і знову поламалося. Ну а технікам ці вказівки дає директор", — говорить пілот.

Він зазначив, що проблема не тільки в літаках, але і в працівниках, яких наймають авіакомпанії. "Ці контори набирають або зовсім молодих, або пілотів із конкретними "зальотами", тобто людей, яких можна тримати на гачку, і вичавлюють із них усе, порушуючи всі можливі трудові норми", — заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...