"Цей день буде дуже небезпечним, краще нікуди не ходити": Відомий екстрасенс дав пораду українцям

Екстрасенс Макс Гордєєв розповів про свій сон, в якому він побачив багато смертей на 1 вересня. Він зазначив, що йому часто сняться віщі сни, тому до них варто ставитися серйозно, передають Патріоти України.

"Я вас закликаю 1 вересня сидіти вдома і нікуди не ходити. Я не маю права вам забороняти або щось таке говорити. Але якщо ви дивитеся цю інформацію, значить вона була дана вам вашими ангелами-охоронцями. У цей день рашисти хочуть зробити нам великий "подарунок". І це можуть бути не тільки "прильоти", а й бомби. Не ігноруйте це! Якщо у вас є можливість сидіти вдома, сидіть вдома", - сказав Гордєєв на своєму YouTube-каналі.

Він додав, що це стосується жителів не якихось окремих міст, а всієї України. "Будьте уважними, тому що 1 вересня може бути дуже небезпечним", - підсумував екстрасенс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...