"Централізовано освячена дуже православними попами хлібобулочна продукція становить загрозу для цілком притомних громадян, котрим закортіло пасочки", - політтехнолог Голобуцький

Нащо йти до церкви, якщо ймовірний коронавірус вам доставлять прямо до найближчого магазину разом з пасками?!

"Один з телеграм-каналів розмістив фото з заводу кондвиробів "Мрія" в Кобеляках (Полтавщина): священник, діти, пекарі, підсобні робітники. "Так зараз всюди - паски святять прямо на виробництвах, ходити до церкви святити не треба!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ну, правильно: нащо йти до церкви, якщо ймовірний коронавірус вам доставлять прямо до найближчого магазину разом з пасками?! На них в процесі встигли начхати, накашляти, налапати руками і надихати десятки людей.

Бачите ж - жодного писку бодай би в масці, не те що в рукавичках, одноразовому костюмі і окулярах. В нас що - так і не здогадались провести додаткову просвітницьку роботу з пекарями й кондитерами? Хоча мені здавалось, що вони й так вже давно працюють за СанПіНами як мінімум в рукавичках і змінному спецодязі. Як виявилось, мені тільки здавалось.

Виходить, час починати нову кампанію на доданок до "Сиди вдома!" - "ПЕЧИ ПАСКИ САМ!". Бо якщо сильно стурбовані парафіяльними зборами священники у відкритих церквах піддають ризику тільки специфічний контингент, котрий пхається до церкви цілувати ікони, незважаючи на карантини й пандемії, то централізовано освячена сильно православними попами хлібобулочна продукція становить загрозу для цілком притомних громадян, котрим просто закортіло пасочки.

Бо оце порушення всіх можливих санітарно-гігієнічних норм і технології виробництва. Колись це був розкішний привід мінімум для штрафів від санепідстанції, як не для закриття. Але зараз Ляшко (не той, а "головсанлікар") навряд чи помітить таку дрібничку.

Тому дійсно, про всяк випадок - утримайтесь від купівлі пасок, спечіть їх самі. Бо на власні паски ви бодай точно знаєте, що кашляли тільки ви особисто".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україну ще чекає останній важкий удар: Індійська провидиця спрогнозувала, коли закінчиться війна (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:55

Індійська провидиця Амала Каур побачила переломний момент у війні в Україні та розповіла, коли закінчаться бойові дії. Її прогноз щодо війни оприлюднили в Youtube, передають Патріоти України. Амала Каур побачила переломний момент у війні після того, як...

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...