"Ця фраза відклалася в мені, довелося йти до психолога": Донька Олени Кравець розповіла про образу на зіркову матір

Нещодавно відома акторка та ведуча Олена Кравець запустила новий YouTube-проект "Вдома поговоримо". Цікаво, що її співведучою стала старша донька Маша, якій зараз 20 років, зазначають Патріоти України.

За правилами шоу, Олена та Маша мають ставити одна одній особисті питання. Одне з них було таким: "Машо, чи є у тебе питання з дитинства, яке б ти могла понести до психотерпапевта?".

Поки дівчина думала над відповіддю, Кравець згадала історію про те, як донька вперше їй збрехала. Тоді Маші було 13 років. "Я така: "Машо, мені здається, я не заслуговую! Чому ти мене скривдила? Ти могла сказати правду!" Я, коротше, наїхала. У мене був такий шок. Я прихожу до свого терапевта. Кажу: "Це капець. Чого завгодно очікувала, але, щоб вона брехала мені! Вона не живе в системі обмежень". Він так дивиться на мене: "Лєн, ви ніколи не брехали матері?" – розповіла Кравець.

Проте для дівчини та реакція мами була образливою. Їй навіть довелося ходити до психотерапевта. "Ти мені тоді сказала фразу, що я підірвала твою довіру. Я прийшла з цією фразою до психолога. Вона мені відклалася. Я відходила дуже довго. Я ходила десь три дні поспіль до шкільного психолога. Вона сказала, що ця фраза дуже, така, болісна для дитини", – пригадала Марія.

Олена Кравець у програмі вибачилася перед донькою за свої слова. Маша ж додала, що не тримає зараз образ і все це в минулому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...