Ця модель може повністю зануритись під воду: Українські військові показали, як "купають" німецький танк Leopard (відео)

Бійці 33 механізованої бригади плавають на танку Leopard. Танкісти тренуються долати водні перешкоди, щоб бути готовими перепливати річки чи озера. Про це йдеться в сюжеті Армія TV, передають Патріоти України.

Під час навчань екіпаж танку провів неповне занурення Leopard-2, хоча ця модель з додатковим обладнанням може і повністю зануритись під воду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...