"Ця синя ріка у Дрогобичі під розпеченим липневим небом - труни. Суцільні труни", - політтехнолог Голобуцький

"І ще трохи про «поважайте наше минуле», «це теж наша історія», «кожен має право на своїх героїв» і решту маячні від бужанських-піховшеків і подібних совкодрочерів. Ця синя ріка під розпеченим липневим небом – труни. Суцільні труни", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Поховані сьогодні, 14 липня рештки ще 78-х жертв НКВД з «Тюрми на Стрийській» на додачу до вже відданих землі 486-х, а потім ще 16-х. Це Дрогобич, невеличке містечко на Львівщині. 75 тисяч мешканців, година пішки з кінця в кінець. І більше півтисячі закатованих «асвабадітєлямі» за кілька років (1939-41, 1944-47 і дослідження території ще не завершено).
--
«У перші тижні війни у в’язницях Галичини російські окупанти вбили і закатували, за приблизними даними, 22 000 людей. Лише у трьох тюрмах Дрогобицької області (Дрогобичі, Стрию, Самборі) близько 4600 людей розстріляли. Переважна більшість убитих – українці. Перед приходом німців тюрми були переповнені і розстріли стали масовими».
--
І на тлі цих трун нащадки окупантів мають нахабство вимагати від нас «вшанування героїв НКВД/ КГБ» і решти «Красной арміі». Без жодних переймань судяться за повернення вулиць Жукова, Ватутіна, інших м’ясників.
Неспроможність захистити свою історію, своїх мертвих – це серйозна вразливість системи нацбезпеки і не менш серйозна загроза збереженню суверенітету. Тому кожен з нас має без упину тицяти цих «патріотів СССР» писками в труни й кістки, котрих по Україні мільйони, безіменних і поіменованих, знайдених і ще забутих: «Оце нам «поважати»?! Отаку «історію» шанувати?! Авторів оцього «вшановувати»?!».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...