"Ця влада має піти. Чим швидше - тим краще для України", - Дмитро Ярош

Під час великої біди люди мають гуртуватися та долати її разом. Але, замість об’єднання українців у боротьбі із коронавірусною і кремлівською заразою, ми бачимо супердилетанство, цілковитий непрофесіоналізм, дурість, брехливість та капітулянство.

"Українська добровольча армія не займається партійною політикою. Ми допомагали і допомагаємо відстоювати Незалежність та Соборність нашої Держави, шість років воюючи проти агресії споконвічного ворога - Росії. Але коли в тилу, на вищих державних щаблях відбувається казна-що, я вирішив висловити свою позицію", - пише політик Дмитро Ярош на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тут не про партії, а про Державу! Під час великої біди люди мають гуртуватися та долати її разом. Як споконвіків казали в Україні: "Гуртом і батька легше бити". У ситуації із пандемією, наш народ мала б гуртувати вища державна влада. Але, замість об’єднання українців у боротьбі із коронавірусною і кремлівською заразою, ми бачимо супердилетанство, цілковитий непрофесіоналізм, дурість, брехливість, капітулянство, дебільну кадрову політику, антинаціональні та антидержавні провокації, відродження повної влади компрадорської олігархії тощо... І кожноденний беззмістовний піар-піар-піар...

Не минуло і року, як Зеленський став президентом, а його виступи без блювотного рефлексу вже дивитися неможливо. Бездарність з наполеонівським комплексом керує нашою Державою - тепер це доконаний факт.

І чим довше це "зелене" непорозуміння буде при владі, тим менше шансів у нас, українців, перемогти у війні як проти коронавірусу, так і проти московської імперії... Висновок однозначний: "Зелена влада" має піти. Чим швидше, тим краще для України. #Зе_END!

P.S. Алгоритм дій простий і перевірений, конституційний та мирний: державницькі політичні партії, громадські організації, активісти об’єднуються під прапором Національної ідеї - ідеї державності української нації; пропонують суспільству концепцію і конкретну програму побудови Держави, персоналізовану урядову команду, і шляхом акцій громадянської непокори та прямої дії змінюють владу.

І головне, беруть на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ! Щоб знову не було так, як завжди: одні ризикують всім - життям, здоров’ям, свободою, а інші приходять до влади і паразитують на поті та крові українців... Честь маю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...