Цікава ситуація: Путін впевнений щодо позачергових парламентських виборів в Україні найближчими місяцями, - політтехнолог Голобуцький

"Путіну відомо більше, ніж українському політикуму? Цікавий момент з усього, що Путін наляпав на «Прямій лінії» в середу: «Вот Виктора Медведчука, который на самом деле, на мой взгляд, является украинским националистом, взяли и заперли его В ПРЕДДВЕРИИ ИЗБИРАТЕЛЬНОЙ КАМПАНИИ дома. Браслет надели». Ще раз: Путін, з його слів, впевнений щодо позачергових парламентських виборів в Україні найближчими місяцями (орієнтовно в межах півроку – бо для України саме 6 місяців до дня голосування є середньозваженим терміном початку активної передвиборчої кампанії, хоча найбільш «економні» починають ворушитись лише за 3 місяці до «дня Х»). Тобто, до кінця 2021-го року", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Український політикум таких даних ще не має. А Путін – має. Цікава ситуація. Все решта – загальні фрази, звичне беззмістовне лиття води. В тому числі – щодо зустрічі з Зеленським. Бо єдиний прийнятний формат зустрічі для Путіна – прийняття капітуляції України. А оскільки того не буде – не в останню чергу через прямо протилежні інтереси наших союзників, котрі просто не дозволять нам капітулювати, - то і зустріч втрачає сенс. Тож Путін звично розводиться про «відсутність суб’єктності» і, відповідно, відсутність сенсу говорити з маріонеткою «Вашингтона, а також Берліна і Парижа».
З «маріонеткою» - то вже сильне перебільшення. Але те, що Україна є об’єктом, а не суб’єктом міжнародної політики – факт. При тому факт цей зараз дуже дратує Путіна.
Так, принципові рішення зараз приймаємо не ми, а союзники. От тільки в союзників є ресурсна база, мірятись з якою Кремлю смішно. На Україну з нашими скромними спроможностями Путін міг би легко натиснути і швидко отримати бажаний результат. Але ми – «об’єкт». А в «суб’єктів» економіка і оборонна база такі, що навіть останній диктатор-маніяк не ризикне тиснути і силоміць вибивати бажане, навіть якщо бажане – це настільки економічно, демографічно і геополітично приваблива територія як Україна.
Все, всі «хотілки» Путіна здуваються в момент. І тільки й лишається публічно нарікати на нашу «об’єктність». Нічого, сьогодні це один з базових складників нашої безпеки.
--

На цьому тлі навіть звичні мантри про «адіннарот» вже звучали геть без ентузіазму. І Зеленський їх легко відбив в четверговій заяві".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...