Цікавий поворот: Борис Джонсон розповів, що в його туалеті знайшли пристрої прослуховування після візиту Нетаньягу у 2017-му

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що у 2017 році в його особистому туалеті знайшли пристрій для прослуховування після того, як ним скористався ізраїльський прем'єр Беньямін Нетаньягу. Про це у четвер, 3 жовтня, повідомляє The Telegraph з посиланням на книгу з мемуарами Джонсона, передають Патріоти України.

Як стверджує Джонсон, коли прем'єр-міністр Ізраїлю відвідав його у 2017 році, служба безпеки знайшла в туалеті прослуховування. За словами Джонсона, під час їхньої зустрічі у «старому офісі», Нетаньяху перепросив й вийшов в туалет. Після цього у службі безпеки заявили, що жучок знайшли у громовідводі.

На запитання The Telegraph про те, чи може Джонсон розповісти деталі щодо того, що сталося у 2017 році, той сказав, що все описав у книзі. «Я думаю, що все, що вам потрібно знати про цей епізод, є в книзі», — сказав він. Видання пише, що також невідомо, чи Британія зверталася до Ізраїлю щодо цієї ситуації.

The Telegraph також зазначає, що приблизно у цей самий час Ізраїль звинуватили у встановленні пристроїв підслуховування у Білому домі. «Хоча пан Нетаньягу ніколи не працював у Моссад, ізраїльській шпигунській службі, відомо, що він тісно співпрацював з нею», — додають журналісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як виглядає військовий аеродром "Борисоглєбськ" у РФ після удару українських дронів (супутникові фото)

четвер, 3 жовтень 2024, 22:10

"Радио Свобода" опублікувало в Telegram супутникові знімки наслідків удару українських дронів по військовому аеродрому "Борисоглєбськ" у Воронезькій області країни-агресора РФ у ніч проти 3 жовтня, передають Патріоти України. На оприлюднених знімках ав...

"Він зрадив мені з жінкою": Відомий український дизайнер розповів про стосунки з чоловіком

четвер, 3 жовтень 2024, 20:56

Український дизайнер та режисер, засновник бренду ZALEVSKIY Олексій Залевський вперше за довгий час поділився подробицями особистого життя. Він зізнався, що перебував у стосунках з чоловіком, передають Патріоти України. Режисер зазначив, що для нього н...