Цікавий випадок стався на Покровському напрямку. Коли зібрали документи вбитих - були дуже здивовані, - Бутусов

"Цікавий випадок стався на покровському напрямку. Відділення російських штурмовиків пішло в атаку по відкритій місцевості в повний зріст на український опорний пункт, і воїни 110-ї механізованої бригади, як у тирі, знищили всіх штурмовиків", - пише журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Коли зібрали документи вбитих, то наші розвідники були здивовані – адже ці росіяни вже були в полоні саме у 110-ї механізованої бригади й поїхали на обмін у Росію!

Суріков Михайло Володимирович, 1974 року народження, з Татарстану, був узятий у полон воїнами 110-ї бригади під Авдіївкою 18 листопада 2023 року.

Тюмін Олександр Миколайович, 1976 року народження, з Ногінська Московської області, був узятий у полон також під Авдіївкою 16 жовтня 2023 року.

Судячи з особистих паперів Сурікова й Тюміна, скоріше за все, уся група складалася саме з обміняних із полону бійців. В інших ліквідованих особистих документів і паперів не було.

Судячи з особистих паперів, Суріков і Тюмін служили в 114-й мотострілецькій бригаді збройних сил РФ, після здачі в полон вони приблизно вісім місяців знаходилися в українській колонії, потім повернулися в Росію, кілька місяців знаходилися у фільтраційному таборі, а потім їх знову направили для проходження служби назад до 114-ї бригади, і там їх одразу направили у штурмовий загін як "штрафників". Усе відділення колишніх полонених було направлено в атаку по абсолютно відкритому полю, і жоден із росіян із цієї атаки не повернувся.

Очевидно, російське командування не довіряє своїм солдатам, які підняли руки, і посилає в атаки, щоб вони вже гарантовано з них не повернулися, заступитися за них у РФ нема кому. Путін веде до останнього руського".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...