Цікавий збіг: Камишін, відомству якого передали військовий ПДФО, розбагатів на 46 млн, - Голобуцький

Чиновники міністерств та відомств, які отримали гроші "військового" ПДФО після того, як їх забрали у громад, показали в деклараціях зростання статків та можуть підозрюватися у незаконному збагаченні. Про це написав політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"В листопаді детективи НАБУ повідомили про підозру в заволодінні 62 млн грн голові Держспецзв'язку, його заступнику та іншим службовим особам. В кінці січня очільник Мінстратегпрому пан Камишін виходить і декларує 46 млн 385 тис. доходів. Там все що хочеш: криптовалюта, дивіденди, банківські відсотки. А в січні в Міноборони виявлено порушень за 4 місяці на понад 10 млрд гривень", - зазначив Голобуцький.

Він нагадав про мітинги та пікети, де вимагали передати військовий ПДФО на"центр". І зробив висновок, що у громад поменшало грошей, але у ЗСУ – не побільшало. "Ви, як і просили, будете без асфальтованих доріг, бо гроші забрали в громад і направили Камишіну та іншим чиновникам. Камишін та інші чиновники, як і хотіли, опинилися з грошима. Єдиний, кого немає у цьому рівнянні, це ЗСУ... Тепер можна знову виходити під мерії, пікетувати, вимагати передати кошти громад у центр. Може, комусь з чиновників не вистачило", - іронізує Голобуцький.

Експерт нагадав, хто отримав гроші військового ПДФО після того, як їх забрали у громад. "Гроші (податки) забрали в центр та розподілили між двома міністерствами. Типу на ЗСУ. Ці гроші (податок на доходи фізосіб) до нового року ділили між собою Держспецзв'язку та Міноборони – по 50%... З нового року 90% ваших грошей розподіляється між Держспецзв'язком (це там, де чиновників взяли на хабарі) та Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості (Мінстратегпром)", - зазначив Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Верховного головнокомандувача хтось з найближчого оточення свідомо ввів в оману, і він повторює чиїсь слова, - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 0:30

"Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський зробив заяву: "Уперше за роки війни жодна із бригад не скаржиться, що немає артилерійського снаряда. І це відбувається упродовж останніх двох місяців". Ці слова приголомшили більшість військових на фрон...

"Ми вже третій рік живемо в ситуації збитої оптики. Що вище на п'єдестал ставлять армію, то менше люди хочуть до нас", - Павло Казарін

понеділок, 20 травень 2024, 0:15

"Я не народжений для війни. Я взагалі не зустрічав на війні тих, хто був для неї народжений. У роті, з якою я починав служити, були шкільна вчителька, ІТ-шник з Івано-Франківська й цирковий мім із Києва. Бачив в армії трактористів і маркетологів. Бізне...