"Цілком можливо, що скоро Бутусову знову стане можна стріляти. І не тільки з гаубиці", - Дмитро Вовнянко

"Дивлюся, як провладні спікери і зелені боти гноблять Бутусова за відео, де Бутусов з гармати стріляв, і вкотре переконуюся у їхній дволичності. У т. ч. - у дволичності осіб, яких знаю особисто. Бо я гарно пам'ятаю, як ті самі особи впритул не помічали ситуації за участі Бутусова, поруч з якою ця гармата, то так - незначна дрібниця", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чомусь всіх їх взагалі не цікавило, коли цивільна особа Бутусов біля Іловайську виявився обізнаним на секретних штабних планах і брався виконувати обов'язки армійських штабних офіцерів. Пояснюю.
У вересні 2017 р. в журналі "Український тиждень" вийшло інтерв'ю Андрія Тетерука, командира батальйону "Мирртворець". Це треба процитувати: "Надвечір 20 серпня мені зателефонував полковник МВС Володимир Павлович Гриняк, який був посередником між МВС та Збройними силами України в штабі АТО. Він наказав нам готуватися, щоб незабаром вирушити на зачистку Іловайська. Після нього двічі чи тричі телефонував журналіст Юрій Бутусов зі словами: «Андрей, ты где? Ты нам тут очень нужен», маючи на увазі Іловайськ. Я відповів, що готую підрозділ до передислокації, але висловив здивування, що про операцію вже хтось знає".
Ви оцінили глибину глибин? Ще тоді у 2017 р. я звернув увагу, що цивільна особа, журналіст Бутусов звідкілясь дізнався про секретні плани керівників МВС щодо подій під Іловайськом, і ба-більше - він дзвонив і підганяв командира батальйону МВС! Все це - в умовах бойової операції. Хто йому надав інфрмацію і дозволив все це?! Панове вам не здається, що в порівнянні з таким, з гармати стрельнути, то так - незначна забаганка?
Я не знаю, що тоді робилося в МВС, але якби Бутусов у той самий час отак само подзвонив би командиру прикордонного КПВВ "Новоазовськ", де стояв наш добробат - з гарантією він був би різко послан, після чого рапорти командира про дивовижну інформованість пана-журналіста і його намагання втрутитися в делікатне питання командування підрозділами, того ж дня лежали б у командувача Донецького прикордонного загону та у прокуратурі. Бо не має Бутусов ані таких прав, ані повноважень бути допущеним до штабної інформації і підганяти комбатів.
Але, не переймайтеся. Особи, які невдовзі закликали голосувати за Зеленського, у 2017 р. мені заявили що Бутусов був тоді, мовляв, "головним військовим журналістом України", тому йому - можна. З неймовірним задоволенням нині я спостерігаю як ті самі особи цькують Бутусова за постріл з гаубиці.
Очевидно, це подвійні стандарти в чистому вигляді. Бутусов критикує ЗЕ, тому його цькують за стрільбу з гаубиці. А тоді Бутусов вивалював в багні Петра Порошенка, тому йому було можна. Власне - Бутусов і зараз не приховує своєї ворожості до Порошенка. Тож цілком можливо, що скоро йому знову стане можна стріляти. І не тільки з гаубиці".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...