"Цілий Владивосток займається похоронами": Політолог розповів, як росіяни реагують на втрати у війні

В Росії неможливо не помітити наслідки війни, коли одночасно гинуть сотні жителів одного міста, як це сталося з жителями Владивостока. Про це публіцист і політтехнолог Михайло Шейтельман розповів у ефірі "24 канал", передають Патріоти України.

За словами політтехнолога, що під час розгрому російських військ під Вугледаром загинули від 500 до 1000 жителів Владивостока. Навіть за цієї нижньої межі втрат, виходить, що загинув кожен тисячний житель міста.

"Це збожеволіти можна по об’ємах. Звісно, такі точкові удари, ну це означає, що ціле місто Владивосток займається похоронами сьогодні. І як це приховати, коли в місті загинув кожен тисячний? Це неможливо. Поки це все "розмазано" було, розкидано по країні якось… Але за таких об’ємів – 140 тисяч загиблих…" – зауважив Шейтельман, маючи на увазі, що втрати РФ у війні приховати неможливо.

Він також послався на російських опозиціонерів закордоном, які контактують зі знайомими в РФ, та повідомив, що такі втрати всередині країни "не викликають ентузіазму". "Це викликає реакцію "та пішли вони всі зі своєю війною!" Це важливо. Це те, чого ми хотіли. Тільки трупами можна було добитися цього. Але питання – куди це все поверне", – зауважив політтехнолог.

"От Путін і його спільники настільки непереконливі у своїх словах, що вони не змогли ці трупи перетворити на "зброю". Не змогли за допомогою цих убитих росіян сказати решті: "Ну от, помстіться за своїх братів". Вони в результаті своїх непереконливих промов, своїми крадіжками, про які всі, звісно, знають, своїми кволими виступами на заходах та бідними картинками сказали всім: "Тікайте". І всі, напевно, тікатимуть. Не за кордон, а від мобілізації", – прогнозує Шейтельман.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...