Ціна Соледара та Бахмута - наш майбутній наступ. А з ним і в наближення кінця війни, - політолог

Кандидат політичних наук Віктор Андрусів дав загальний аналіз потугам держави-агресора в зимовому наступі на Донбасі, причин та наслідків впертості ворога щодо Бвхмута та Солідарна.

"Кажуть товариша Лапіна, якого проклинали Кадиров і Пригожин, призначили сьогодні (10 січня.- ред.) командувати сухопутними військами окупантів. В цьому вся суть путінського режиму і вся його слабкість – своїх не оцінюють по результатам чи компетентності, свої – це свої. Це ті, з ким ти багато років крав і святкував, а тому як ти будеш їх карати. І це прекрасно. Бо як я казав, генерали-дебіли і путінська корупція – це наші найбільші союзники в цій війні.

Але я думаю, що Лапін нікуди не уходив. І аналіз бойових дій викликає враження, що він і є автором всього, що відбувається зараз під Соледаром–Бахмутом. По-перше, стиль війни штурму в лоб з безлімітним мясом та артилерією використовував саме він під Сіверськодонецьком. Лапін не винайшов тактику "видавлювання", але він точно найбільший її послідовник. По-друге, атака на Соледар задумувалась ще в липні. Тоді ціль взяти Соледар мала на меті розрізати лінію оборони Сіверськ–Бахмут і разом з військами окупантів під Лиманом оточити Сіверськ, а тоді взятись за Бахмут з трьох сторін. Тепер ніяких окупантів в Лимані немає, на думку Кадирова завдяки Лапіну. Тому взяття Соледара і просування далі, навпаки, ставить окупантів під загрозу удару з півночі. Тоді як Бахмут ніяким чином не відрізаний.

Соледар і Бахмут – це колосальне виснаження ресурсів ворога

Що відбувається насправді? Всім нам дуже важко отримувати новини з Соледара і Бахмута. Тому яка ціна цього всього? Ціна – наш майбутній наступ. Соледар і Бахмут – це колосальне виснаження ресурсів ворога. Так, може в нього багато "мʼяса", але повірте – зі снарядами і технікою в нього вже все дуже і дуже складно. Масштаби червня йому вже давно не сняться, а скоро не будуть снитись і масштаби грудня.

Тому так – оборонці Соледара і Бахмута зараз роблять величезний внесок в наш майбутній контрнаступ. А з ним і в наближення кінця війни."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...