"Ціни попадали": Які гонорари отримають Полякова, Сердючка, Білик та інші українські артисти у новорічну ніч

Ведучі Люкс ФМ Катя Сташко, Женя Фешак та Артур Адамов озвучили гонорари українських зірок у новорічну ніч. Як з’ясувалося, найнижча ціна у співака SHUMEI. Це чотири тисячі доларів за 30 хвилин виступу, передають Патріоти України.

Гурт KAZKA заспіває за 10 тисяч євро. «Для них це нормальна ціна, але в мирний час думаю вони коштували 30−40 тисяч», — сказав Фешак. DZIDZIO нібито готовий виступити за 10 тисяч євро, Олександр Пономарьов — за 12 тисяч доларів, а Потап із гуртом Moзgі — за 15 тисяч доларів.

Значно вищі гонорари за виступ у новорічну ніч у таких зірок як, Ірина Білик (20 тисяч євро), Настя Каменських (25 тисяч доларів), Оля Полякова (25 тисяч євро). А топ-3 виглядає наступним чином: Вєрка Сердючка і Макс Барських — 30 тисяч євро, Лобода — 3,5 мільйона гривень (приблизно 100 тисяч доларів).

«Що стосується Сердючки, то це був її звичайний гонорар. У новорічну ніч завжди було 100−150, але, як бачимо ціни попадали грандіозно», — зазначив Женя Фешак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...