"Ціни попадали": Які гонорари отримають Полякова, Сердючка, Білик та інші українські артисти у новорічну ніч

Ведучі Люкс ФМ Катя Сташко, Женя Фешак та Артур Адамов озвучили гонорари українських зірок у новорічну ніч. Як з’ясувалося, найнижча ціна у співака SHUMEI. Це чотири тисячі доларів за 30 хвилин виступу, передають Патріоти України.

Гурт KAZKA заспіває за 10 тисяч євро. «Для них це нормальна ціна, але в мирний час думаю вони коштували 30−40 тисяч», — сказав Фешак. DZIDZIO нібито готовий виступити за 10 тисяч євро, Олександр Пономарьов — за 12 тисяч доларів, а Потап із гуртом Moзgі — за 15 тисяч доларів.

Значно вищі гонорари за виступ у новорічну ніч у таких зірок як, Ірина Білик (20 тисяч євро), Настя Каменських (25 тисяч доларів), Оля Полякова (25 тисяч євро). А топ-3 виглядає наступним чином: Вєрка Сердючка і Макс Барських — 30 тисяч євро, Лобода — 3,5 мільйона гривень (приблизно 100 тисяч доларів).

«Що стосується Сердючки, то це був її звичайний гонорар. У новорічну ніч завжди було 100−150, але, як бачимо ціни попадали грандіозно», — зазначив Женя Фешак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...