Цькуванням через фігуру скандал не обмежився: Соцмережі обурені через зарплатню директорки музею Голодомору

Директорка музею Голодомору Лесі Гасиджак, яку цькували в соцмережах через її фігуру, за свою роботу щомісяця отримує 70 тис. грн. Про це повідомив у Facebook юрист Клим Братківський, передають Патріоти України.

«Сьогодні подивився сюжет з Чернівців, де журналіст запитував пенсіонерів, яка в них пенсія і як їм живеться. Люди сказали, що пенсія від 2900 до 5000 грн. Як люди живуть на таку пенсію я не знаю, проте сьогодні випадково дізнався, що очільниця «Голодомору-геноциду» отримує 70000 грн. Нічого так, мабуть, дійсно спеціаліст у своїй сфері», – написав Братківський.

Відтак, користувачів соцмереж неабияк обурила зарплатня Гасиджак.

Зокрема, користувачі порівнюють зарплату директорки музею Голодомору із зарплатнею українських військових на передовій.

Як зазначила одна з дописувачок, нещодавно Національний музей Голодомору-геноциду вчергове звернувся до одного з благодійних фондів з проханням надати фотоматеріали для своєї експозиції. Прохання обґрунтували тим, що музей – «бюджетна установа і коштів на закупівлю експонатів у них немає».

До слова, зарплата екскерівниці Національного музею Голодомору-геноциду Олесі Стасюк за листопад 2021 року становила 98,1 тис. грн.

Нагадаємо, черговий скандал вибухнув у соцмережі Facebook. Приводом для обговорення стала публікація відомого у мережі юриста Клима Братківського, в якій він визнав зовнішність директора музею Голодомору в Києві Лесі Гасиджак «не відповідною до посади». В коментарях через його заяву він був звинувачений у бодішеймінгу та порушенні принципу толерантності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...