"Тсс…": Телеведуча Олена-Христина Лебідь натякнула, що вийшла заміж (фото)

Українська телеведуча Олена-Христина Лебідь спантеличила шанувальників неоднозначною світлиною у своєму Instagram, передають Патріоти України.

У фотоблогу знаменитість натякнула, що вийшла заміж за свого давнього бойфренда, віцепрезидента Товариства Червоного Хреста України Павла Розенка. Лебідь розмістила знімок, на якому вони ошатно вбрані з Розенком стоять біля арки з квітів.

Павло Розенко зображений у синьому піджаку, сорочці та джинсах, а Олена-Христина у гарній блакитній сукні. Фотографію з обранцем Лебідь загадково прокоментувала: "Тсс…".

Своєю чергою, шанувальники ведучої зробили висновок, що таким чином вона натякнула, що стала дружиною Розенка:
  • Якщо це те, про що я думаю, то я вас вітаю. Будьте щасливими
  • Красунчики! Вітаю!
  • Нарешті!
  • Які ви милі! Ви так пасуєте одне одному. Вітаю! З таким чудовим днем у вашому житті
Як відомо, ведуча Олена-Христина Лебідь та віцепрезидент Товариства Червоного Хреста України Павло Розенко розсекретили свої стосунки у листопаді 2018 року. Подейкують, що пара вже давно зіграла весілля, а фото, яким поділилася Лебідь, було зроблене під час розпису закоханих.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...