Вранці дієтологи рекомендують людям для хорошого стану здоров'я обов'язково щільно снідати й цей прийом їжі повинен додавати активності та енергії майже на цілий день. Однак є продукти, які категорично не можна вживати натщесерце. Як розповіла лікар-ендокринолог Яна Соловйова, сама згубна їжа для організму людини натщесерце – це солодощі, передають Патріоти України з посиланням на UkrHealth.
Фахівець розповіла, що вживання продуктів з високим вмістом цукру може значно підвищити рівень цукру в крові та призвести до ризику розвитку діабету.
"В ранні години шлунок має вкрай низьку чутливість до інсуліну, і з цієї причини шкода від такої їжі не дуже велика. Одночасно з цим, якщо солодощів занадто багато, то вони починають активно розщеплюватися і всмоктуватися. Далі організм виробляє занадто велику кількість інсуліну. У таких випадках, коли шлунок наповнений солодкою їжею повністю, даний компонент вже не виробляється", - пояснила лікар-ендокринолог.
Для людини дуже важливо, щоб організм виробляв інсулін в якості профілактики діабету. З цієї причини категорично не можна наїдатися солодким натщесерце.
Якщо людина встала з-за столу і відчуває запаморочення і слабкість, то це може вказувати на різке зниження рівня інсуліну в крові.
Минулого літа Клаудія Коннелл, британська журналістка, важила понад 83 кг при зрості 165 см. Сьогодні вона носить одяг 40-го розміру, продає великі речі на Vinted і пише про чудо, яке змінило її тіло - препарат для схуднення Монджаро, передають Патріот...
Ви коли-небудь замислювалися, чому лапки вашого улюбленця одного кольору, а пальчики іноді здаються ніби в біленьких "шкарпетках"? Польський популяризатор науки Адам Мірек розкрив цю загадку, поєднавши генетику, еволюцію і селекційний відбір людей, пер...