Цифри шокують: ВООЗ підрахувала вартість вакцини від коронавірусу

За словами гендиректора ВООЗ, в світі зараз розробляють або тестують 200 потенційно дієвих вакцин.

Для розробки ефективної та доступної вакцини проти COVID-19 протягом наступного року буде потрібно більше 31 мільярда доларів. Про це заявили Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) та світові партнери, повідомляється на сайті ООН, передають Патріоти України.

"Протягом наступних 12 місяців буде потрібно більше 31 мільярда доларів на розробку ліків, які будуть ефективні проти COVID-19", - йдеться в повідомленні.
За словами генерального директора Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедроса Гебрейєсуса, в світі зараз розробляють або тестують 200 потенційно дієвих вакцин.
Також, він підкреслив, що для ефективної протидії хворобі потрібна дієва вакцина в безпрецедентних масштабах і в стислі терміни. При цьому вона повинна бути доступною для всіх, хто її потребує.
Головна наукова співробітниця ВООЗ Суміі Свамінатан заявила, що зазвичай процес розробки і виробництва ефективної вакцини займає до 10 років, проте в нинішніх умовах ВООЗ відводить на це 12, максимум 18 місяців.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...