Цинізм 80-го рівня: На ТОТ окупанти змушують населення вшановувати загиблих у "Крокус Сіті Хол"

В тимчасово окупованих Росією українських містах ворог змушує ходити на акції вшанування пам’яті загиблих під час теракту в "Крокус Сіті Хол" в Підмосков’ї та збирати гроші їх рідним. Про це рух "Жовта стрічка" повідомив у Телеграм, передають Патріоти України.

"У Генічеську, Скадовську, Енергодарі та Мелітополі насильно змушують брати участь в акціях зі вшанування загиблих в "Крокус Сіті Хол", – йдеться у повідомленні.

Активісти інформують, що окупанти змушують надсилати гроші на так звані рахунки сімей загиблих, а також насильно примушують покладати квіти на стихійні меморіали в Генічеську та Мелітополі.

Нагадаємо, після масової стрілянини та пожежі в концертному залі в Московській області загинуло понад 133 людини. Підозрюваних уже затримали, проте Кремль намагається звинуватити Україну.

Українська сторона практично одразу спростувала звинувачення. У Центрі протидії дезінформації РНБО також заявили, що теракт у РФ може бути операцією місцевих спецслужб, щоб звинуватити Україну й отримати привід для нової хвилі мобілізації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...